вівторок, 27 жовтня 2015 р.

Міська творча лабораторя вчителів початкових класів з питань освіти для сталого розвитку


22 жовтня 2015 року на базі НВК «Ліцей – СЗОШ № 10» члени міської творчої лабораторії з питань випереджаючої освіти для сталого розвитку (керівник Постоєнко О.О.) провели теоретичний семінар на тему «Методологічні засади курсу за вибором «Уроки для стійкого розвитку. Моя щаслива планета» 3-4 класи».
Учасники детально опрацювали зміст, мету та основні завдання курсу за вибором «Уроки для стійкого розвитку. Моя щаслива планета» 3-4 класи», використання ідей педагогіки емпауерменту при організації навчально-пізнавальної діяльності учнів на уроці та в позаурочний час.
Учителі початкових класів Ковальова Л.І., Желдакова Т.В., Постоєнко О.О. поділилися цікавим досвідом роботи з викладання «Уроки для сталого розвитку». Педагоги проглянули фрагмент уроку на тему «Стань чемпіоном по збереженню енергії (виготовлення екоплакатів)» ( НВК « Ліцей – СЗОШ № 10», 3-В клас, учитель Постоєнко О.О.), обговорили особливості організації на уроці групової роботи.
У ході роботи було затверджено «Паспорт міської творчої лабораторії», спланована робота в навчально-виховних товариствах міста «Освітній округ І.ІІ.ІІІ» з питань пропаганди та поширення досвіду роботи з впровадження освіти для сталого розвитку.

Немає коментарів:

Дописати коментар